Подељена срећа је два пута већа

Сваке године се у нашој школи Дечија недеља обележава дивним приредбама, креативним радионицама, забавним скечевима, иако је ова школска година у многоме специфична, и сада смо успешно организовали и извели активности поводом дечје недеље.

Наши прваци су примљени у Дечји савез али су добили пријем за памћење. Ученици нижих разреда који похађају Драмску секцију су дивном приредбом, али уз поштовање свих мера превенције, наравно уз надзор и менторство својих учитеља, пожелели првацима срећан полазак у школу.

Ученици старијих разреда су уз отворени час Физичког васпитања показали како да се разгибавамо јер је то јако битно у овој ситуацији. Дечија недеља се обележавала и у нашим издвојеним одељењима у Америћу и Сенаји.

Одавно смо показали колико смо надарени за глуму, музику и плес, али смо од ове године под окриљем Ученичке задруге организовали „Борин базар“ на коме смо продавали продукте настале на часовима Обједињене једносменске наставе. За сам крај Дечије недеље организовали смо „Туршијаду“. А све што смо на овим активностима произвели приказали смо на Сајму здраве хране „Милена Татар“ али и код наших пријатеља на Палама.

https://fb.watch/1hGXUQPTkM/
Дечија недеља у Америћу

Ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 Основна школа ”Бора Лазић”