Рад наше школе током ванредног стања

„У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.

У току сутрашњег дана школе ће добити потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). Од директора школа и наставника очекује се да у току сутрашњег дана изврше потребне припреме и информисање ученика и њихових родитеља/законских старатеља о организованој настави на даљину. Потребно је планирати обавештавање ученика и координацију наставе на даљину тако да што мањи број запослених долази у установи.

У данима који су пред нама Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће пружити потребну помоћ школама, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин.“

Након овог обавештења, сви запослени наше школе су се активирали и организовали наставу на даљину. Сви ресурси су употребљени, тако да се настава одвија неометано преко различитих платформи у зависности од могућности и афинитета ученика. Поред редовне наставе у онлајн учионицама, наши ученици имају могућност да прате наставу и на каналима РТС-а. Распоред предавања можете наћи на сају www.rasporednastave.gov.rs.

Ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 Основна школа ”Бора Лазић”